NÁVRAT NA VSTUP DO NOVOMĚSTSKÉHO KURÝRA.

NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ MÁ NOVÉ INTERNETOVÉ STRÁNKY


04.06.2020.

Vybral jsem pro porovnání 10 okolních měst. Zde jsou jejich vstupní internetové stránky:

(Poznámka: některé ze zobrazených stránek "vyměňují" v originále v záhlaví obrázky. To uvidíte, když je načtete u příslušných měst).





















Komentář Novoměstského kurýra:
Já jsem častým návštěvníkem novoměstských internetových stránek. Na ty minulé jsem si už zvykl, nyní se seznamuji s těmi novými. Na nějaké hodnocení je ještě brzy, tak se do toho nebudu pouštět. Samozřejmě, internetové stránky měst a obcí jsou jejich významným reprezentantem. První dojem je velice důležitý.
Ale také přehlednost, maximálně promyšlená koncepce a logika uspořádání, jednoduchá vyhledavatelnost všech důležitých informací, rychlost. A samozřejmě dobrá výtvarná úroveň.
Opravdu není jednoduché sestavit perfektní internetové stránky. Tak buďme k těm "našim" milosrdní. Zkusme je nejdříve pořádně poznat a pochopit. Pro porovnání jsem vybral deset z našeho okolí.

Ale ještě si neodpustím dodatek: docela mě zaujalo zajímavé pojetí internetových stránek Dobrušky - jednoduchá vstupní stránka a z ní docedla bohaté a přehledné větvení s nemíchaním důležitého s podružným..


Jindřich Buchal.